Seire til Paul og Lena i spydgalaen og Thea 59,93 på 400m m.m.

Friidrett

Under spydgalaen på Lillestrøm ble det seire til både Paul Redford i MS og til Lena Marie Hansen i KS. Paul sesongdebuterte rmed 64,56 mens Lena var for annen gang over 50m i karrieren med 50,82.

Under Østlandsmesterskapet for senior på Sportsplassen på Bækkelaget løp Thea Lindam (18) inn på 59,93 og vant sitt heat klart. Tiden holdt til 4 plass i KS og tiden er bare litt bak klubbrekorden til Charlotte Habberstad som er på 59,6 men ny NIL- rekord i J18.
I tillegg ble Siri Kaarstein nr 5 i diskos med pers på 28,42 og Velte Storvik løp 800m på 2,06,70 – litt bak pers.

Under et stevne på Fagernes 7-8 juni satte Fredrik Hesselberg (15) to nye perser – 800m på 2,13,36 og 1500m på 4,36,00. Begge var ‘sololøp’ da konkurransen vår dårlig.

Under et stevne i Hurdal 4 juni tangerte Marina Weidemann Christiansen aldersrekorden i stav for J12 i NIL med 1,60. Hun deler nå denne med storesøster Henriette.