Aktivitetsløype for gøy og for trening

Friidrett, friidrett

Gjensidigestilftelsen ga oss i fjor hele 210.000 i støtte for å lage aktivitetsløye utenfor friidrettsbanen. Dette setter vi stor pris på og nå står løypa endelig klart. Ffriidrettsgruppas utøvere i alderen 10-12 år markerte dette ved å klippe snora og teste ut anlegget. Det var ingen tvil om at dette var moro!

Rundt anlegget er det et område som vi nå  har tilrettelagt. Det har blitt opparbeidet gangvei rundt hele friidrettsanlegget, og i nord- og sørenden er det laget en balanseløype og en styrkeløype.

Dette er et åpent tilbud hvor de som ønsker fritt kan bruke det.Utstyret stiller krav til bevegelse, koordinasjon, balanse og styrke og gir god trening i alle aldre. Utstyret kan brukes som del av trening eller for lek og moro.

Med dette på plass har vi et komplett friidrettsanlegg for idrett og lek som kan benyttes av forskjellige brukere med ulike forutsetninger; mosjonister, funksjonshemmede, familier på tur, de som venter på noen som trener, som del av annen trening osv – her er det bare fantasien som setter grenser.

Det vil etterhvert komme opp skilt som vil vise eksempler på ulike treningsøvelser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA