Flott innsats av Nittedal IL Wolves

Nittedal IL

I helgens minirunde i innebandy i Bjølsenhallen stilte Nittedal Wolves med to lag.

Bilde av 2007 laget:

Nittedal 2007

Høsten 2013 ble innebandygruppa en del av Nittedal IL. På ett år har gruppa nå over 100 aktive spillere, fordelt på minilag, old boys og old girls. I tillegg har vi åpen hall for ungdomsskoleelever en gang i uka.

På lørdag var gutter 2008 i aksjon. Laget spilte tre kamper mot Lørenskog, Tunet og Fjerdingby. Det endte med to seire og en uavgjort for de 10 guttene som var i aksjon. Guttene debuterte i nye drakter, trenerteamet med Jørgen Klem og Andreas Skara i nye klubbgensere, og dette ble det lagt merke til i hallen.

Dagen etter var det 2007-gutta sin tur – også de i nye drakter. Laget spilte mot Sveiva, Tunet og GIF. To seire og et tap ble fasiten for Kevin Bøsei og Tom Johnskarengs ivrige gutter.

Men for en idrettsglede og samhold vi så blant våre spillere. Topp innsats fra spillere og foreldre under kampene.

Bilde av 2008 laget:

Nittedal 2008

Innebandy er blitt veldig populært i Nittedal IL, og gruppa er den som vokser raskest med antall aktive i idrettslaget. Vi håper at flere vil ta del og være med. Innebandy er inkluderende, morsomt, sosialt og en topp aktivitet for barn og voksne. Sjekk hjemmesiden til idrettslaget for nærmere informasjon

Alle er hjertelig velkommen til å prøve innebandy!

Spørsmål? Kontakt leder Jan Magnar på 40 21 00 30 eller sportslig leder Jørgen Klem på 97 65 66 36