Medlemsavgiften for 2015 er sendt ut! Har du betalt? Kan fort lønne seg å betale denne om du benytter muligheten til å besøke Sport1 og gjør en liten handel :-)

Nittedal IL

Medlemsavgiften for 2015 er sendt utHar du betalt?

Denne blir sendt fra KlubbAdmin som er det systemet som brukes og som da NIF står bak. Det er da lagt opp til at betalingen skjer ved at man logger seg på MinIdrett og finner fakturaen der og betaler den derfra eller tar en utskrift og betaler via nettbank.

Får en del tilbakemeldinger om at dette er vanskelig, kommer ikke inn i MinIdrett, finner ikke fakturaen etc.

Vi har klaget på dette til NIF og de har vel lovet at det skal gjøres en endring slik at fakturaen skal legges ved som bilag i mailen som går ut. Men når dette er klart vites ikke enda.

Men vær snill å ikke straff oss ved å melde dere ut pga frustrasjonen dere opplever for å få betalt!

Det er ikke vi som står bak løsningen. Vi  trenger alle de medlemmene vi kan få! Kontakt oss og vi kan da sende dere fakturaen på mail slik at den kan betales i nettbank!

Det dere kan bidra med for at de skal gjøre denne endringen raskt er å ringe inn på 03615 og der be om hjelp til å komme dere inn på MinIdrett og da også si hva dere mener om denne løsningen!

Mange melder også inn at de har meldt seg ut! Beklagelig at dette ikke har blitt fanget opp da vi også ønsker å ha et mest mulig riktig medlemsregister. Ber om at utmelding enten skjer via MinIdrett (for de som kommer inn der) eventuelt sender en epost til post@nittedalil.no.

 

På forhånd takk for hjelpen!